CONTACTEER ONS

MARKTLEIDER IN RECYCLAGE VAN GEBRUIKTE FRITUUROLIE EN FRITUURVET.

 

Wij betalen voor uw gebruikte oliën en vetten

Bent u restaurateur of frituuruitbater? Of verantwoordelijke van een grootkeuken? Dan weet u misschien niet altijd waarheen met gebruikte oliën. De oplossing? SAF Recyclage uit Maldegem. We komen uw frituurvetten en frituuroliën ophalen. En daarvoor betalen we u nog ook! Als marktleider is voor ons de volledige traceerbaarheid, milieuvriendelijke veredeling en verwerking van afgehaalde grondstoffen van primordiaal belang.

 

Wij zijn erkend door Valorfrit en de overheid

SAF Recyclage is door Valorfrit én de overheid erkend als ophaler van frituurvetten en -frituuroliën. Sluit u een overeenkomst met ons af? Dan komen wij op afgesproken tijdstippen bij u langs. Onze professioneel opgeleide medewerkers gaan altijd zorgzaam te werk. Bij elke ophaalbeurt ontvangt u een goedgekeurd aankoopborderel de dag nadien via mail of via de post.

 

Milieuvriendelijke verwerking van de vetstoffen, frituurvetten.

Wat wij met uw gebruikte oliën en vetten doen? De chauffeurs brengen ze naar onze opslagplaatsen. Daarna worden ze op een milieuvriendelijke wijze gezuiverd en behandeld. En krijgen ze een nieuwe bestemming als grondstof voor biodiesel. Weet u niet waarheen met uw oliën en vetten? Wij geven restaurants, grootkeukens en frituren de oplossing. Contacteer ons dan snel voor meer informatie! Ophaling van frituurvetten van zowel grootkeukens, restaurants, frituren.

 

Onze lokale chauffeurs halen overal in het land bij grootkeukens, restaurants en frituren gebruikte frituurvetten, plantaardige en dierlijke vetten op. Dit doen we op regelmatige en vaste tijdstippen. Als marktleider verwerken wij deze vetten naar de nodige grondstoffen voor biodiesel, houdindustrie en de chemische sector. Wij zorgen voor een degelijke tracering van alle frituurvetten en oliën conform met de Ovam, Valorfrit, O.W.D en BIM regelmentering.

 

GEBRUIK DE HANDIGE  TRECHTERDOP VAN SAF RECYCLAGE.

SAF

RECYCLAGE